Vzw Shoc Belgium

De Vzw Shadow Owners Club of kortweg Shoc Belgium is een motorclub voor liefhebbers van de Honda Shadow of VTX'en en andere motoren.

Op deze website vindt je allerlei nieuws en informatie over onze club. motor rijders kunnen ter kennismaking, gratis een rit met ons meerijden. In de agenda kunt U de geplande clubactiviteiten volgen of je kan komen kennismaken met de club en zijn leden op onze maandelijkse clubcafe's,die vermeld staan in onze agenda en doorgaan in Taverne De Kroon Markt 19 te 2450 Meerhout iedereen welkom.

Op 28-01-2018 rijden we de winterrit in Laarne verdere info en afspraken via ons gastenboek --- Terwijl we toch bezig zijn is er op 04-02-2018 nog een wintertreffen ingericht door MVK Griezel dat doorgaat te Vorselaar info en afspraken via ons gastenboek ---Ons volgende punt op de agenda is het clubcafe van februari dat doorgaat op 11-02-2018 zoals altijd in Taverne de Kroon Markt 19 te 2540 Meerhout --- Mensen die wensen kennis te maken met de club en zijn leden altijd welkom ---

en